Evenementen

Horse Faith

Pepingen


0476 380 414

info@horsefaith.be

Juli 2019Tijdens deze vijfdaagse werken we in kleine groepjes aan een grote vooruitgang. Telkens op maat en tempo van iedere combinatie op basis van Natural Horsemanship en Academische Rijkunst met een grote focus op houding en zit.


Dit kamp wordt gegeven in samenwerking met Nina van Paardwijzer. Hierdoor kunnen we jullie een nog completer aanbod bieden wat jullie groei zeker positief zal beïnvloeden. We gaan dagelijks grondwerken en rijden, afgewisseld met theorie, oefeningen zonder paard, en ook gewoon veel ontspanning en leuke dingen  We werken niet met een vast thema, maar gaan aan de slag met wat jullie nodig hebben/willen bereiken.Tijdens deze driedaagse werken we in kleine groepjes aan een grote vooruitgang. Telkens op maat en tempo van iedere combinatie op basis van Natural Horsemanship en Academische Rijkunst met een grote focus op houding en zit.


Dit kamp wordt gegeven in samenwerking met Nina van Paardwijzer. Hierdoor kunnen we jullie een nog completer aanbod bieden wat jullie groei zeker positief zal beïnvloeden. We gaan dagelijks grondwerken en rijden, afgewisseld met theorie, oefeningen zonder paard, en ook gewoon veel ontspanning en leuke dingen We werken niet met een vast thema, maar gaan aan de slag met wat jullie nodig hebben/willen bereiken.Tijdens deze vijfdaagse werken we in kleine groepjes aan een grote vooruitgang. Telkens op maat en tempo van iedere combinatie op basis van Natural Horsemanship en Academische Rijkunst met een grote focus op houding en zit.


Dit kamp wordt gegeven in samenwerking met Nina van Paardwijzer. Hierdoor kunnen we jullie een nog completer aanbod bieden wat jullie groei zeker positief zal beïnvloeden. We gaan dagelijks grondwerken en rijden, afgewisseld met theorie, oefeningen zonder paard, en ook gewoon veel ontspanning en leuke dingen We werken niet met een vast thema, maar gaan aan de slag met wat jullie nodig hebben/willen bereiken.Voor inschrijving kan je mailen naar info@paardwijzer.be

Voor inschrijving kan je mailen naar info@paardwijzer.be

Voor inschrijving kan je mailen naar info@paardwijzer.be

Augustus 2019


Een paard is van nature een vluchtdier, wat er voor zorgt dat een paard zijn eerste reactie is om te gaan lopen. Wij kunnen een paard niet afleren om een vluchtdier te zijn maar wel om met zijn vluchtinstinct om te gaan. Bij deze schriktraining leer je hiermee als paardeneigenaar om te gaan en vergroot je de connectie met je paard. Deze lesdag is zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

In de voormiddag werken we onze weg doorheen het parcour op de grond. Dit kan zowel aangelijnd als in vrijheid. In de namiddag werk je in het zadel of met de dubbele lijnen.

We werken met groepen van maximum 3 deelnemers. Dit zorgt er voor dat iedereen een goede begeleiding krijgt!

Kostprijs: € 50 p.p. 


Voor inschrijving kan je mailen naar info@horsefaith.be